На цената на един градски разговор
0700 16 916
Безплатна
доставка
в София

Какви тонер касети изкупуваме?

А)Касетите трябва да са върджин (virgin)” , т.е. такива, които са използвани само веднъж, без да са били презареждани,манипулирани.и съхранявани на тъмно и сухо място.

* ОЕМ – буквално: „Original Equipment Manufacturer” – „производител на оригинално оборудване”;

термин от професионалния език на индустрията, означава „продукт с доказан фирмен  ”;произход, който не е фалшификат

* МФУ – мултифункционално устройство

Б)Изкупуваме само OEM-касети - (оригинални касети), от  популярни марки принтери, факсове, копири и МФУ** на българския пазара като например: Brother, Canon, Dell, Epson,Hewlett Packard, IBM, Lexmark, Ricoh, Samsung, Xerox.

НЕ изкупуваме следните видове тонер касети:

А)      продукти, които не са произведени от производителя,продукти за еднократна употреба.Това са т. нар. „compatible”(съвместим), които привличат с ниските си цени, но са в нарушение на патенти и са опасен отпадък и всяка фирма трябва да предприеме сериозни мерки за тяхното отстраняване.

Б)    Други касети който не изкупуваме са стартовитекасети – с тях са заредени новите машини при покупката им. Обиконовенно те серазличаватс  по-малкия  си размер от стандартните касети; често имат разлики и в конструкцията.

Начинът на плащане избирате Вие. Можем да платим в брой в нашия офис, по банков път или с наложен платеж, ако сте извън София, но искате да получите парите си в брой.

Приемането на тонер касети се извършва на място от специалист на Тонерплюс, който  прави оглед на касетите, които са постъпили във нашия офис и оценява дали те са годни и дали е върджин ,. Прегледът на една касета трае само няколко минути. За голям брой е нужно повече време и ако искате да сте сигурни, че няма да се бавите при нас, е добре да се уговорим предварително. Обадете ни се!

Празните касети се приемат в офисана Тонерплюс в София. Доставката става по няколко начина, в зависимост от броя им и мястото, където се намират.

Транспорт на територията на София - град:

Ако имате една или няколко касети, заповядайте при нас от 8:30до 17:30часа всеки работен ден. Ако сте събрали повече празни касети, можем да осигурим наша кола. Имаме правило за транспортните разходи – при количества от 50 или повече касети транспортът е безплатен за Вас. Пристигайки на място, наш специалист прави първоначален оглед на касетите и Ви дава ориентировъчна информация. В офиса ни специалистът, който изкупува, прави подробен оглед и окончателно заключение какъв е точният брой на годните касети. Изготвяме приемно-предавателен протокол, подписваме го и Ви го връчваме, с което потвърждаваме покупката. Ако в протокола е вписан брой касети от 50 или повече, транспорта плащаме ние.

Нашите контакт и адрес на доставка са:

 

ул. Михаил Тенев 12, Магазин (партер)
1784 София
лице за контакт: Кирил Брождин

тел: 0700 16916